Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Μητσοτάκης για Fuel Pass 2: Στα 80 ευρώ η επιδότηση για το επόμενο τρίμηνο

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το Fuel Pass στη βενζίνη θα αυξηθεί στα 80 ευρώ

Τα νέα μέτρα στήριξης για το ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.


Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το Fuel Pass στη βενζίνη θα αυξηθεί στα 80 ευρώ για τους κατόχους αυτοκινήτων, στα 60 ευρώ για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών.


Στα νησιά, η επιδότηση θα είναι 100 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 70 ευρώ για μοτοσικλέτες.


Το Fuel Pass θα ισχύσει για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. 


Η επιδότηση για το diesel κίνησης παραμένει στην αντλία και θα είναι 15 λεπτά το λίτρο, όπως ίσχυε και στο προηγούμενο πρόγραμμα. 


Επίσης, ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε ότι επισπεύδεται η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στους αγρότες για το πετρέλαιο που αγόρασαν το 2022. Η επιστροφή επρόκειτο να γίνει τον Νοέμβριο. 


Στις 15.00, θα ακολουθήσει η εξειδίκευση των μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365