Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Fuel Pass 2: Έρχεται «φουσκώμενο» επίδομα βενζίνης για το καλοκαίρι

Αν επιβεβαιωθεί, το νέο Fuel Pass αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και να ισχύσει από τον Ιούλιο

Η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να «τραβά την ανηφόρα» και πιέζει την κυβέρνηση στην κατεύθυνση ενός δεύτερου «φουσκωμένου» σε σχέση με το πρώτο επίδομα Fuel Pass.


Σε νέο και μάλιστα «φουσκωμένο» σε σχέση με το πρώτο επίδομα Fuel Pass φέρεται να προσανατολίζεται η κυβέρνηση, βλέποντας την τιμή της βενζίνης να συνεχίζει την ανεξέλεγκτη αυξήσή της.


Όπως η πρώτη παρέμβαση αναμένεται να έχει δύο σκέλη, αυτά δηλαδή της απευθείας επιδότησης των καταναλωτών με ποσό μάλιστα μεγαλύτερο από το πρώτο που έφτανε περίπου στα 40 ευρώ που ήταν το Fuel Pass, όσο και επιδότηση του diesel στην αντλία.


Αμφότερες οι παρεμβάσεις αναμένεται να είναι μεγαλύτερες από τις προϋπάρχουσες. Η μεν επιδότηση του καυσίμου έφτανε στις περισσότερες φορές τα 40 ευρώ, ενώ η μείωση της τιμής του diesel στην αντλία περίπου στα 15 λεπτά /λίτρο μαζί με τον ΦΠΑ.


Αν επιβεβαιωθεί, το νέο Fuel Pass αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και να ισχύσει από τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365