Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Πωλείται η επιχείρηση ετοίμων ενδυμάτων JOKER-POSTO στην Αριδαία

Τηλ: 6932607974
Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης η επιχείρηση ετοίμων ενδυμάτων JOKER-POSTO  στην Αριδαία Ν.Πέλλης(80 τμ φυσικό μαγαζί ,40 τμ πατάρι,(όχι το ακίνητο),καθώς  και το e-shop, www.jokerposto.gr,(συνεργάτης Skroutz),το οποίο  ιδρύθηκε το 2014, με συνεχείς αναβαθμίσεις .. με Studio φωτογράφισης ,καθώς και με φιλοξενία σελίδων στο facebook και instagram). 

Θα ήταν τιμή μας να συνεχισθεί ένα όνομα ταυτισμένο με το ποιοτικό ρούχο  στην Αριδαία …μόνο σοβαρές προτάσεις! 

Τιμή: 15.000 ευρώ

Τηλ: 6932607974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365