Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Επική σκηνή στα βραβεία MAD: Ο Dj Valentino στη σκηνή χωρίς κονσόλα πατάει «φανταστικά» πλήκτρα (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Μπορεί το ξύλο μεταξύ Snik και Light να προκάλεσε χαμό σε social media και ΜΜΕ, αλλά δεν ήταν το μοναδικό viral συμβάν που έγινε στα βραβεία Mad.


Ένα άλλο, αυτή τη φορά όχι θλιβερό αλλά αστείο σκηνικό από το event που έγινε στο Κλειστό Tάε Κβον Ντο κέρδισε το δικό του χώρο στο διαδίκτυο.


Αυτό έχει να κάνει με τον γνωστό και πετυχημένο DJ Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς κονσόλα, αλλά πατώντας... αόρατα κουμπιά και κάνοντας σκρατς στον... αέρα, πάνω σε μια απλή επιφάνεια.


Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να ήταν προστατευμένο τηλεοπτικά και όταν προβληθεί η εκδήλωση να φαίνεται πως ο DJ κάνει τα δικά του στα decks, ωστόσο το 2022 τίποτα δεν μένει «κρυφό» από τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι αρκετοί θεατές των βραβείων απαθανάτισαν τον Valentino να παίζει μουσική στον αέρα και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.


«Καλά, η μουσική που έπαιξε ο Valentino δεν υπάρχει. Όπως και η κονσόλα του», ήταν ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έγιναν στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365