Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Nέα τροπή στις έρευνες για την αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή: Οι Αρχές ψάχνουν βίντεο με ερωτικό περιέχομενο

Συγκλονισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή

Ο Γιώργος Παπαναούμ ή ο «γυμναστής των επωνύμων» - όπως ήταν γνωστός - είχε πέσει θύμα απάτης από μία γυναίκα, όπως γράφει κι ο ίδιος στα μηνύματα που άφησε.


Συγκλονισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή την οποία πλέον διερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εκκινηθεί και εισαγγελική έρευνα.


Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, σύμφωνα με τη voria.gr,  εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα mail.


Το email ανέφερε ακριβώς τα ίδια με την ανάρτηση στο facebook που λίγο αργότερα «κατέβηκε», δηλαδή πως ο γυμναστής εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του - συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ. 


Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια», ενώ κάνει εκτενή αναφορά και σε κυκλώματα της νύχτας.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της voria.gr, το συγκεκριμένο κείμενο του email συνοδεύεται από βίντεο με ερωτικό περιέχομενο - για το οποίο οι αρχές είναι ενήμερες και το οποίο αναζητούν, αν δεν το έχουν ήδη στα χέρια τους.


Για την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη σχηματιζόμενη δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365