Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Επίδομα ρεύματος: Ανατροπή με την ημερομηνία, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο Power Pass

Η πλατφόρμα του Power Pass θα παραμείνει ανοιχτή έως τα τέλη Ιουνίου
Την Παρασκευή ανοίγει τελικά η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων προκειμένου οι δικαιούχοι να λάβουν την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος με επιστροφές ποσών έως 600 ευρώ, σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.


Ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πρόσθεσε ότι η πλατφόρμα του Power Pass θα παραμείνει ανοιχτή έως τα τέλη Ιουνίου.


Επιπλέον, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμα στα κινητά τηλέφωνα τόσο τα διπλώματα οδήγησης όσο και οι ταυτότητες, σε μια πρώτη εκδοχή τους.


Παράλληλα, ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι στο επόμενο διάστημα θα είναι σε φάση εφαρμογής ο Ενιαίος Αριθμός του Πολίτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός αυτός θα αποτελείται από τον ΑΦΜ συν τρια ακόμα νούμερα μπροστά από αυτόν.


Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για δωρεάν προληπτική μαστογραφία σε γυναίκες 50-69 ετών, είπε ότι ήδη ξεκίνησε η αποστολή των πρώτων SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365