Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Τι ισχύει για τον Αλμωπό και τις υπόλοιπες ομάδες της SL2 που δεν πήραν αδειοδότηση

Η μη αδειοδότηση δεν είναι καταστροφική για κάποια ομάδα

Επειδή πολύς ντόρος έγινε για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση και επειδή στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αλμωπίας επικράτησε σύγχυση σχετικά με το μέλλον του Αλμωπού στην Κατηγορία, να θυμίσουμε πως σε καμμιά περίπτωση δεν επηρεάζει την συμμετοχή στο πρωτάθλημα παρά μόνο υπάρχουν μεταγραφικοί περιορισμοί.

Εννοείται ότι οι ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδότηση, ανάμεσα τους και ο Αλμωπός Αριδαίας, έχουν δικαίωμα για έφεση έως την Παρασκευή.

Υπάρχουν και κάποια δεδομένα για τις ομάδες δεν θα καταφέρουν να πάρουν και σε δεύτερο βαθμό την αδειοδότηση. 

Για όσες ΠΑΕ θα απορριφθούν οι φάκελοί τους και σε δεύτερο βαθμό, θα υπάρχει τιμωρία με πρόστιμο 10.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών εκτός από τρεις (3). Θα μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες κάτω των 25 ετών, ξένους κάτω των 23 ετών και να ανανεώσουν όσα συμβόλαια επιθυμούν

Η μη αδειοδότηση δεν είναι καταστροφική για κάποια ομάδα αρκεί να υπάρχει πλάνο στον μεταγραφικό τομέα, ενώ παράλληλα με σωστό προγραμματισμό μπορεί να υπάρξει και η εξυγίανση στον οικονομικό τομέα.

2 σχόλια:

  1. Καλά μας τα λές αλλά ας μην βάλουμε κ φωτοστέφανο στους υπεύθυνους για την μή αδειοδότηση. Έλεος. Μή αδειοδότηση κ οικονομική εξυγίανση πληρώνοντας νταβατζιλιλι πρόστιμο 10.000.
    Φοβερή εξυγίανση.
    Πάρε αδειοδότηση κανονικά κ μετά εν γνώση σου Πάρε πιτσιρίκια.
    Μας περνάτε ντιπ για ντιπ μπουφους.
    Μακάρι να πάρει άδεια σε όλα κ να φτάσει τετράδα κ πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε φίλε πολύ σωστά τά λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365