Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αναδρομικά για το στοίχημα και σε Super League 2

Την Super League 2 εκπροσώπησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος

Βαθιά ανάσα θα πάρουν οι ΠΑΕ της Super League 2 καθώς αναμένεται σύντομα να καταβληθεί το ποσοστό που αναλογεί από την φορολογία του στοιχήματος.


Σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους των ομάδων, διαπιστώθηκε πως σύντομα θα κατατεθούν κάποια χρήματα και οι ΠΑΕ θα ανασάνουν κάπως στο οικονομικό κομμάτι.

Με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ομάδες θα λάβουν έναντι του συνολικού ποσού μέχρι τις 10 Ιουνίου, ενώ αναμένεται και η εξόφληση έως τις 30/6.

Την Super League 2 εκπροσώπησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ σε ότι αφορά τα ποσά για την Super League 2, οι ομάδες θα πάρουν το υπόλοιπο 40% που απομένει από τα κέρδη της φορολογίας του στοιχήματος.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης εκθείασε την SL2 για την πρωτοβουλία της στο Αρκαλοχώρι με τους οικίσκους, καθώς αξιοποίησε μέρος του 60% από το στοίχημα για ένα κοινωνικό σκοπό σε αντίθεση με την Super League 1 που δεν έκανε κάποια ανάλογη κίνηση. Το γεγονός αυτό μάλιστα σχολιάστηκε θετικά κι από τον Γεραπετρίτη.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365