Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ο νέος χάρτης της Super League 2

Αναλυτικά
Ο Βόρειος Όμιλος με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια διαμορφώνεται ως εξής, με την επισήμανση ότι ο Παναθηναικός θα έρθει στον βόρειο όμιλο, αντί του Ολυμπιακού που ήταν εδώ την σεζόν που πέρασε.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες εκρεμμότητες καθώς ο Πιερικός και ο ΦΣ Κοζάνη ελπίζουν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ενάντια στον Απόλλωνα Πόντου και Μακεδονικό αντίστοιχα, όπως και ο ΑΟ Καβάλα. 

Αναλυτικά:

Βόρειος Όμιλος
1. Αλμωπός Αριδαίας
2. Απόλλων Πόντου
3. Ηρακλής
4. Μακεδονικός
5. ΠΑΟΚ Β’
6. Αγροτικός Αστέρας
7. Πανσερραικός
8. ΑΟ Ξάνθη
9. ΑΕ Λάρισα
10. Απόλλων Λάρισας
11. Αναγέννηση Καρδίτσας
12. Νίκη Βόλου
13. Θεσπρωτός 
14. Παναθηναικός Β´
15. ΝΠΣ Βέροια ή ΠΑΣ Λαμία

Όλα αυτά με ότι ισχύει μέχρι στιγμής και εφόσον όλες οι ομάδες καταθέσουν πλήρεις φακέλους και αδειοδοτηθούν από την αρμόδια επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365