Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ορεστιάδα: Έσωσε το σκυλάκι του από το πλημμυρισμένο σπίτι τελευταία στιγμή (video)

Δείτε το βίντεο

H διάσωση ενός σκύλου, από πλημμυρισμένο σπίτι, στην Ορεστιάδα, καταγράφηκε σε βίντεο.


Στο βίντεο που δημοσιεύει το evros-news.gr, απεικονίζεται η προσπάθεια του πρώην βολεϊμπολίστα του Α.Ο. Ορεστιάδας, Κώστα Μπαρμπούδη, να σώσει το αγαπημένο του σκυλί στο πατρικό του σπίτι στο Νεοχώρι, που είχε πλημυρίσει.


Φτάνοντας στο σπίτι και βλέποντας τα νερά να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα, ο Κώστας Μπαρμπούδης κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου και με φωνή αγωνίας έδειχνε να φοβάται για την χειρότερη εξέλιξη, μονολογώντας: «Όχι ρε, όχι ρε». Τελικά, όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το σκυλί του βρεγμένο αλλά ζωντανό.


Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο όγκος της βροχής από την κακοκαιρία Genesis στην Ορεστιάδα ήταν μεγάλος, με αποτέλεσμα να “κοπούν” στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από τον Βάλτο προς Νεοχώρι, αλλά και μέσα στη Λεπτή προς Παταγή, Αμπελάκια. Νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι, αφού δεν γνώριζαν αν θα βρεθούν κατά την διάρκεια της με νέες τεράστιες ποσότητες νερού που έμπαιναν παντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365