Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης στον Βόλο, τι απαντούν για τις εκδορές οι παππούδες της

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα - ντυμένη νύφη

Θλίψη στον Βόλο από τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, η οποία κατέληξε μετά από έξι μήνες «μάχης» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα - ντυμένη νύφη - ραίνοντάς την με λουλούδια, η οποία διέμενε στον οικισμό των Ρομά με την οικογένειά της. Εκεί, κανένας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ελένη δεν είναι πλέον ανάμεσά τους.

Ο παππούς της 14χρονης, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «Πήγε να κάνει μπάνιο, γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν, δεν ξέρω πολλά… Είμαστε χάλια…».

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν. Δεν μπορούσε να απαντήσει, ήταν σπασμένο το κρανίο της» συμπλήρωσε ο παππούς της. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου με τους οικείους της να ισχυρίζονται πως έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα. Οι γονείς της την μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο του Βόλου, αναφέροντας ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Αρχικά, οι γιατροί διέγνωσαν εισρόφηση, με αποτέλεσμα να τη διασωληνώσουν και μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε κώμα για διάστημα έξι μηνών.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η 14χρονη κατέληξε με τα αίτια θανάτου να παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Η 14χρονη φέρεται να έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στο λαιμό, οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα για τον θάνατο της, καθώς δεν συνάδουν με τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο, όπως τις περιγράφουν οι οικείοι της.

Η γιαγιά της κοπέλας, που βρισκόταν στο πλευρό της 14χρονης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της διαψεύδει τους ισχυρισμούς των γιατρών για την ύπαρξη εκδορών.

«Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της μέσα στο νοσοκομείο, ήταν έξι μήνες, επτά νομίζω» ανέφερε. Το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης.

Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365