Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο Σκυδραίος Λάμπης Μπαμπαλιούτας προπονητής στην Κ21 Βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Το πόστο του προπονητή του τμήματος Κ21 του Δικεφάλου αναλαμβάνει ο Σκυδραίος Λάμπης Μπαμπαλιούτας, που είχε ανάλογο ρόλο τα προηγούμενα χρόνια στον Ηρακλή, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Μακεδονικού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και η Ακαδημία Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Λάμπη Μπαμπαλιούτα, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας θα αναλάβει ως προπονητής στο τμήμα Εφήβων(Κ21) του ΠΑΟΚ, μεταφέροντας την εμπειρία του και τις γνώσεις του στη νέα γενιά πρωταθλητών.

Η προπονητική του καριέρα ξεκινάει το 2015 από τα τμήμα εφήβων και παίδων του Ηρακλή, στον οποίο έμεινε μέχρι και το 2018. Εκεί, κατέκτησε τρία πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ, δύο εφήβων και ένα παίδων, ενώ με τους εφήβους κατέκτησε το 2016-17 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Από το 2018 έως και την φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι προπονητής στην ανδρική ομάδα του Μακεδονικού.


Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε ξανά με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά από άλλο πόστο, και συγκεκριμένα για το εφηβικό τμήμα. Γίνεται μία καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, για να υπάρξει μία ώθηση στα αναπτυξιακά της ομάδας. Έχουν μαζευτεί αρκετά παιδιά με ταλέντο, και συμφωνήσαμε να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου στη βελτίωση των αθλητών, αλλά και σε ψηλά πλασαρίσματα της ομάδας στα προσεχή πρωταθλήματα. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, και όμορφο βόλεϊ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365