Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Σκωτία: 22χρονη πληρώνεται για να βλέπει ερωτικές ταινίες -«Η καλύτερη δουλειά του κόσμου», λέει

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου» δηλώνει ότι κάνει μια 22χρονη από τη Σκωτία
Όπως αναφέρει η Rebecca Dickson, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 30.000 άτομα που έκαναν αίτηση για τη θέση αυτή ως Data analyst.

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου» δηλώνει ότι κάνει μια 22χρονη από τη Σκωτία, η οποία πληρώνεται για να βλέπει ερωτικές ταινίες.

Όπως αναφέρει η Rebecca Dickson, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 30.000 άτομα που έκαναν αίτηση για τη θέση αυτή ως Data analyst. Ουσιαστικά, η Rebecca πρέπει να παρακολουθεί για ώρες ερωτικές ταινίες και να συλλέγει δεδομένα που θα συμβάλουν σε μία έρευνα για τις τάσεις και τα στατιστικά των ταινιών τους είδους.

Μιλώντας στη New York Post η 22χρονη είπε: «Νιώθω ότι αυτή η θέση δημιουργήθηκε για μένα. Έβλεπα βίντεο για τη δική μου ευχαρίστηση, ωστόσο τώρα πρέπει να το κάνω ενδελεχώς και να τα παρακολουθώ ολόκληρα».

Η πρώτη αποστολή της Dickson ήταν να παρακολουθήσει τα 100 πιο δημοφιλή βίντεο του Pornhub, σημειώνοντας τη διάρκεια κάθε κλιπ, καθώς και τις στάσεις του σεξ που εμφανίζονται σε αυτά.





Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365