Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Έτσι κατάφερε να επιβιώσει ο 30χρονος – Έβαλε τα κλάματα μόλις πάτησε στην στεριά (ΦΩΤΟ)

Ο Ιβάν βρέθηκε στη θάλασσα της Χαλκιδικής, 14 μίλια ναυτικά μίλια μακριά από το σημείο που χάθηκε
Η ηρωική προσπάθεια κατάφερε να βγει ζωντανός ο 30χρονος στην Χαλκιδική, ο ένας από τους 2 που έψαχναν οι διασώστες στο Ποσείδι.


Ο Ιβάν βρέθηκε στη θάλασσα της Χαλκιδικής, 14 μίλια ναυτικά μίλια μακριά από το σημείο που χάθηκε, νότια-νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Αυτό σημαίνει πως τα θαλάσσια ρεύματα τον έστελναν προς Πήλιο!


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 30χρονος είπε πως βούτηξε όταν είδε τους άλλους 2 φίλους του στο νερό, και να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ωστόσο το κύμα και τα υπόγεια ρεύματα τον παρέσυραν.


Μέσα στην ατυχία του είχε την τύχη να βρει μια μπάλα – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – πιάστηκε από αυτή και έτσι προσπάθησε να μείνει στην επιφάνεια.


«Τον έχασα από τη στιγμή που έπεσε στη θάλασσα»

Σχετικά με τον 28χρονο που αγνοείται ακόμα, δήλωσε πως επί της ουσίας χάθηκε λίγο μετά αφότου έπεσε στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.


Μάλιστα είπε στους διασώστες πως δεν ξέρει καλό κολύμπι, αυξάνοντας τους φόβους για την τύχη του.


Έβαλε τα κλάματα


Ο 30χρονος όταν πάτησε στεριά, έβαλε τα κλάματα, καθώς τα όσα πέρασε όλες αυτές τις ώρες ήταν τρομακτικά και δύσκολα.


Ήταν αφυδατωμένος, ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν σε καλή κατάσταση.










ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ/ πληροφορίες και από voria.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365