Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Θεσσαλονίκη: 50χρονος έσφαξε την μητέρα του – Την βρήκε νεκρή στην μπανιέρα ο άλλος της γιος

Η άτυχη γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05.07.2022) μια 75χρονη. Η σορός της άτυχης γυναίκας βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη. 

Την 79χρονη εντόπισε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος γιος της, που έμενε μαζί της. Η άτυχη γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της. 

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δεύτερος γιος της και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Εκτιμάται ότι η 79χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γιο της, ο οποίος έμενε μαζί της, πριν από περίπου πέντε ημέρες, καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν επίσης ότι ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικά ιδρύματα. 

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365