Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ημαθία: Ακολούθησε 92χρονο στο σπίτι του, τον χτύπησε και τον λήστεψε

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 44χρονος Ρομά

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε χθες σε βάρος ηλικιωμένου στην Ημαθία.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 44χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ο 44χρονος ακολούθησε τον 92χρονο στην οικία του, όπου με σωματική βία σε βάρος του, αφαίρεσε από την κατοχή του χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ, προερχόμενο από αμέσως προηγούμενη αγοραπωλησία αγροτικού οχήματος.

Ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίσθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε και όλο το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365