Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Στην Ελπίδα και ο Δημήτρης Τσιρόνκας (BINTEO)

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Στο πλευρό του Βάιου Στεργιόπουλου θα βρίσκεται ο Δημήτρης Τσιρόνκας που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ελπίδα Έδεσσας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ Ελπίδα Εδεσσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κο Τσιρόνκα Δημήτρη. Ο Κος Τσιρόνκας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κου. Στεργιόπουλου την σεζόν 2022-2023. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και κατέχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Έδεσσας και έχει διατελέσει και προπονητής στην Μεικτή παίδων της ΕΠΣ Πέλλας από το 2011-2013. Επίσης υπήρξε προπονητής για πολλά χρόνια στον Μ. Αλέξανδρο Εδεσσας και στον ΑΣ Άγρα παρουσιάζοντας αξιόλογο έργο. Να σας ενημερώσουμε ότι το διάστημα αυτό ο Κος Τσιρόνκας βρίσκεται στην διαδικασία των εξετάσεων και για το δίπλωμα προπονητή UEFA A και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365