Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/7 Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό διευκολύνει την επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή.
Εάν εσείς και ο /η αγαπημένος /η σας προσπαθούσατε να ξεκινήσετε ένα κοινό εγχείρημα, αλλά μέχρι στιγμής έχετε αντιμετωπίσει αμέτρητα εμπόδια, τότε να περιμένετε ότι σήμερα θα σας έρθει μια ιδέα που φαίνεται εντελώς προφανής, αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Απόψε, μπορείτε να γιορτάσετε.

Ταύρος

Αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο άτομο με το οποίο έχετε ήδη αποφασίσει ότι ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε σε απόσταση.
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η μοίρα παρεμβαίνει και όσο και αν προτιμάτε να μην χάσετε τον έλεγχο και να ερωτευτείτε – ίσως να μην μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

μελλοντολόγος

Ζώδια Προβλέψεις 06/07 Τετάρτη Δίδυμοι
Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει το αποψινό βράδυ πολύ συναρπαστικό. Θα το θυμάστε για πολύ καιρό. Εάν βγείτε κάποιο ραντεβού, να περιμένετε ότι θα εξελιχθεί σε μια ξέφρενη αλλά πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Δεν είχατε συνειδητοποιήσει πόση πλάκα είχε αυτό το άτομο. Εάν δεν βλέπετε κάποιον /α αυτόν τον καιρό, να ξέρετε ότι σήμερα ο έρωτας μπορεί να έρθει από τα πιο απίθανα μέρη.

Καρκίνος

Μην αφήνετε την αφοσίωση στην καθημερινή σας ρουτίνα να σας εμποδίσει να κάνετε κάτι αυθόρμητο για μία φορά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να παρεμβαίνει στις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να χαρείτε τον έρωτα. Εάν έχετε όρεξη να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι διαφορετικό, μη διστάσετε λεπτό.

Λέων

Σε γενικές γραμμές δεν θέλετε να αμφισβητείτε πολύ τα πράγματα, ώστε να μην βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να παρατηρήσετε ένα ελάττωμα που θα μπορούσε να επηρεάσει μια φαινομενικά τέλεια κατάσταση. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με σκέψεις για την τελευταία σας σχέση και αν είναι πραγματικά καλή για εσάς ή όχι. Εάν αρχίζετε να παρατηρείτε ρωγμές, δεν έχει νόημα να τις καλύπτετε. 

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει καχύποπτους, χωρίς όμως να μπορείτε να υποδείξετε κάποιο συγκεκριμένο συμβάν που να υποστηρίζει τις ανησυχίες σας. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει πραγματικά να κάνετε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό, γιατί εάν συνεχίσετε να μην λέτε τίποτα ενώ τον/την κατηγορείτε σιωπηλά για τα πάντα – τίποτα δεν θα επιλυθεί. Τουλάχιστον όταν θα έχετε όλα τα γεγονότα, θα μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. 

Ζώδια Προβλέψεις 06/07 Τετάρτη Ζυγός

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και το ίδιο ισχύει για τις σχέσεις. Χρειάζονται προσπάθεια και μια ισχυρή αίσθηση δέσμευσης. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι εάν το ενδιαφέρον σας έχει μετακινηθεί από τον/την τωρινό /ή σύντροφο σας σε κάποιον/α άλλον/άλλη, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Η απάντηση βρίσκεται στο να αντιμετωπίσετε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε και μετά να το συζητήσετε. Θάρρος!

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αρχίζετε να ανησυχείτε περισσότερο από το συνηθισμένο για την τρέχουσα σχέση σας. Οι σκέψεις σας πετούν παντού και φαντάζεστε σκηνές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε πώς αυτή η εμμονή σας βλάπτει την σχέση σας, θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να απεγκλωβιστείτε.

Τοξότης

Μπορείτε να φαντάζεστε ό, τι θέλετε σχετικά με μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και αυτό το άτομο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να φαντάζεστε πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και να τα αντιμετωπίσετε έτσι όπως είναι. Αυτό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο με το αντικείμενο του πόθου σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε κάποιο πραγματικά ξεχωριστό άτομο. Το θέμα συζήτησης μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που είχατε φανταστεί, αλλά είναι μια αρχή. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, μην σταματάτε. Σίγουρα θα σας προσέξει και θα θελήσει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσάς. Αναλάβετε δράση.

Ζώδια Προβλέψεις 06/07 Τετάρτη Υδροχόος

Σήμερα υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η λογική σας σας λέει να προχωρήσετε με έναν τρόπο και να δεσμευτείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ενώ η καρδιά σας σας λέει κάτι άλλο. Ενώ είναι αλήθεια, ότι πρέπει να σκεφτείτε πώς να επιτύχετε τον στόχο σας, μόνο η καρδιά σας μπορεί να σας πει τι πραγματικά θα πρέπει να κάνετε.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα, με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Αν έχετε μόνιμη σχέση, τότε ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να εμφανίσει μια περίεργη συμπεριφορά ή να βρει μια ιδέα που φαίνεται εντελώς έξω από τον χαρακτήρα του/της. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στην σχέση σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365