Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Στον Εθνικό και την νέα σεζόν ο ηγέτης της άμυνας

Συμφώνησαν Εθνικός Γιαννιτσών και Τάσος Σιδέρης
Συμφώνησαν Εθνικός Γιαννιτσών και Τάσος Σιδέρης και έτσι ο έμπειρος ηγέτης της αμυντικής γραμμής θα φοράει τα κυανόλευκα και την επόμενη σεζόν.

Οι περσινοί πρωταθλητές Πέλλας και η διοίκηση του Σάββα Ατματζίδη προχώρησαν σε συμφωνία με τον σκληροτράχηλο αμυντικό, καθώς την σεζόν που πέρασε ήταν από τους κορυφαίους όχι μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά βοήθησε και στο σκοράρισμα αφού σκόραρε 7 φορές στο πρωτάθλημα της Α1, μεγάλος αριθμός για αμυντικό παίκτη και έδωσε βαθμούς σε κρίσιμα παιχνίδια στους κυανόλευκους.

Η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του τεχνικού Αντώνη Πέσιου να παραμείνει ο δυναμικός παίκτης στον Εθνικό συντόμευσε τις διαπραγματεύσεις, που είχαν αίσιο τέλος και έτσι αναμένεται και φέτος να αποτελέσει βαρόμετρο στον αμυντικό τομέα, προς ικανοποίηση των φίλων της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365