Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Από την Πέλλα ο νέος προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Ημαθίας διετέλεσε προπονητής της ομάδας U20 του Αλμωπού Αριδαίας

Ο 37χρονος Κρυοβρυσιώτης Δημήτρης Βοτάρης θα είναι ο νέος προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα, έχοντας διατελέσει και ποδοσφαιριστής της ομάδας κατά το παρελθόν.

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Ημαθίας διετέλεσε προπονητής της ομάδας U20 του Αλμωπού Αριδαίας, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί σαν βοηθός προπονητή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την δική του ιστορία στο άθλημα αφού σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων, σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκό, Αστέρα Αιγείρου Ροδόπης, Ποντιακή Νεολαία Κρ.Βρύσης, Μικτή Πέλλας και Δόξα Εξαπλατάνου.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Νοτάρης είχε συμφωνήσει με τον ΑΣ Γιαννιτσά πριν λίγο καιρό, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας δεν επέστρεψαν τελικά, την συνεργασία των δύο πλευρών.

1 σχόλιο:

  1. Τι να κάτσει να κάνει ο άνθρωπος στον Α.Σ. Γιαννιτσά, όταν δεν έχει μείνει ποδοσφαιριστής για δείγμα, κανένας από όσους έχουν κάνει πρόταση δεν δέχεται να πάει και σου παίρνει τον αρχηγό της ομάδας σου ο Ευρωπός του Κιλκίς; Ποιος, ο Ευρωπός. Αυτό κι αν είναι κατάντια για τον Α.Σ. Γιαννιτσά. Όπως πάνε τα πράγματα, ή θα κατεβάσουν ομάδα με 15χρονους, είτε θα αποσυρθούν και θα βαρέσουν διάλυση. Βλέπετε, ο Τέο δεν ήταν Γιαννιτσιώτης, όπως έλεγαν κάτι "φίλαθλοι" του καφενείου, ασχέτως αν έφερε τον ΑΦΜ στα Γιαννιτσά και έβαλε τα ωραία του τα λεφτά. Φάτε τώρα τα αποτελέσματα των πράξεων σας, παρτάκιδες και τσαμπατζήδες της γνωστής καφετέριας της οδού Ταβουλάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365