Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει η Γιαννιτσιώτισσα Κωνσταντίνα Στράντζαλη στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει την καριέρα της στο Δικέφαλο του Βορρά
Η νεαρή μόλις 21 ετών αθλήτρια καταγόμενη από τα Γιαννιτσά συνεχίζει την καριέρα της στο Δικέφαλο του Βορρά, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η διεθνής μέσος, γεννημένη το 2001 και με ύψος 177cm, συνεχίζει για άκομα μία σεζόν στα «ασπρόμαυρα» και μοναδικός στόχος και πάλι θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Γιαννιτσιώτισσα αθλήτρια, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο την Διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ, που μετά από 9 χρονιά θα συνεργαστούμε ξανά για 10η σεζόν. Στην πιο δύσκολη ποδοσφαιρική μου χρονιά, στέκονται στο πλάι μου, και θέλω να φανώ αντάξια αυτής της πίστης στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, και να συνεχίσω μαζί τους την δουλειά για την επιστροφή μου!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365