Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αναλαμβάνει τον Πιερικό ο Λεωνίδας Μπίλης

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός

Τη συμφωνία της με τον καταξιωμένο προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πιερικού, έκανε γνωστή πριν λίγο η ΠΑΕ της Πιερίας.

Για τον μέχρι πριν λίγους μήνες προπονητή της Θύελλας Σαρακηνών και μετέπειτα του ΠΑΟ Β', αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του 54χρονου προπονητή συον Πιερικό, μετά την παρουσία του στον πάγκο τις περιόδους 2004-2006 και 2017-2018. 

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πιερικός κο Βασίλη Καπετανάκη και «έπιασε» άμεσα δουλειά.

Γνωρίζει καλά την Πιερία αφού γεννήθηκε στην περιοχή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι παλιός γνώριμος και γνωστός στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αγαπάει την ομάδα μας και διαθέτει την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο Πιερικός ώστε να κερδίσει τα μέγιστα από το τεχνικό του επιτελείο, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο, με τους  συνεργάτες του νέου μας προπονητή. 

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι κάτοχος UEFA – PRO και είναι θετικό για την ομάδα μας ότι πέρσι εργάστηκε σε ομάδα της κατηγορίας μας, σαν μέλος του προπονητικού team στην ομάδα του ΠΑΟ Β´.

Τον καλωσορίζουμε στην ιστορική μας ομάδα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και δύναμη!»

1 σχόλιο:

  1. «Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πιερικός...»
    Εκεί στην Κατερίνη, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν υφίσταται «ΠΑΕ Πιερικός», αλλά είναι πλέον μία ερασιτεχνική ομάδα που θα συμμετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365