Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Από τους Πειρατές στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του Γηραιού για τον 20χρονο γκολκίπερ

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό με τον νεαρό τερματοφύλακα Δήμο Μακρή που μεταπήδησε από την Θύελλα Σαρακηνών στον Ηρακλή.

Σαφώς και πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη στην καριέρα του Γιαννιώτη πορτιέρο, που έδειξε στοιχεία του ταλέντου του την περσινή σεζόν στους Πειρατές της Θύελλας Σαρακηνών.

Η ανακοίνωση του Γηραιού για τον 20χρονο γκολκίπερ:

“Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Δημοσθένη Μακρή. Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 2002 αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Α.Ο Γιάννενα, συνέχισε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα και πέρσι αγωνίστηκε στην Θύελλα Σαρακηνών

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365