Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Πέτρος Πεχλιβάνης και την νέα χρονιά στον πάγκο του Άρη Νησίου

Ο Πέτρος Πεχλιβάνης είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει πτυχίο UEFA
Παραμένει όπως ήταν φυσιολογικό στον Άρη Νησίου ο Πέτρος Πεχλιβάνης, με τον φιλόδοξο προπονητή να οδηγεί την ομάδα και την νέα σεζόν.

Ο Εδεσσαίος τεχνικός που πέρσι με τους κιτρίνους κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πρώτο όμιλο της Α1 και πήγε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Βαγγέλη Μάινου και έτσι θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν, δημιουργώντας μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που πρωταγωνίστησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Πέτρος Πεχλιβάνης είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει πτυχίο UEFA και έχει εμπειρία σαν προπονητής, αφού πριν δυο χρόνια καθοδήγησε με επιτυχία τον Εδεσσαϊκό στην Γ’ Εθνική, έχει περάσει και από τον πάγκο της Ελπίδας Έδεσσας και του Μακεδονικού Έδεσσας. 

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τις ομάδες του Εδεσσαϊκού, του Πανθρακικού, του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, της Ελπίδας Έδεσσας και της Δόξας Μανδάλου.

1 σχόλιο:

  1. Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει 40 παίκτες στο ροστερ της ομάδας και δυστυχώς παίζουν μόνο οι 11 .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365