Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Κοζάνη-Λευκίμμη: Δικαιώθηκαν μεν, αλλά...

Δείτε παρακάτω το νέο σενάριο
Νέο σενάριο που κυκλοφορεί μετά την απόφαση του CAS είναι ότι δικαιώθηκαν Κοζάνη και Λευκίμη, αλλα η βαθμολογία σεν αλλάζει.

Τώρα τι είδους δικαίωση είναι αυτή ένας Θεός το ξέρει.

Δείτε παρακάτω το νέο σενάριο:

Η απόφαση του CAS για την προσφυγή της Κοζάνης κατά του Μακεδονικού βγήκε την Τρίτη (5/7). Η απόφαση μπορεί να δικαιώνει τον σύλλογο της δυτικής Μακεδονίας και την ΑΕ Λευκίμμης, ωστόσο δεν αλλάζει καμία βαθμολογία. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Μακεδονικός παραμένει πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων παραμένει στην κατηγορία.

Ουσιαστικά Κοζάνη και Λευκίμμη δικαιώνονται ηθικά, αλλά δεν αλλάζει τίποτα από τα όσα έχουν γίνει. Η Κοζάνη δεν παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Κέρκυρας δεν παραμένει στην κατηγορία.

Ο Μακεδονικός θα αγωνιστεί κανονικά στη Super League 2, όπως και οι Παναχαϊκή, Αγροτικός Αστέρας και Προοδευτική, καθώς η απόφαση αυτή δεν υποχρεώνει την ΕΠΟ να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή.

Η απόφαση του CAS αναφέρει:

«1. Η έφεση της Λευκίμμης ενάντια στον Μακεδονικό επικυρώνεται μερικώς.

1. Το ίδιο ακριβώς και για την περίπτωση της Κοζάνης

2. Η απόφαση 33/2022 της ΕΠΟ της 10ης Μαΐου 2022 αντικαθίσταται από τα παρακάτω:

α) Η έφεση του Μακεδονικού ενάντια στη Λευκίμμη απορρίπτεται.

β) Στο παιχνίδι μεταξύ Μακεδονικού και Λευκίμμης δεν επιβάλλεται ποινή στη Λευκίμμη

γ) Δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί από τη Λευκίμμη

δ) Δεν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στη Λευκίμμη

1. Η αίτηση της Λευκίμμης για εφαρμογή του άρθρου 20 της ΕΠΟ με την οποία λαμβάνει την 6η θέση, με 33 βαθμούς, θεωρείται μη αποδεκτή.

2. Η αίτηση της Κοζάνης (πρώτη θέση, 47 βαθμοί) θεωρείται μη αποδεκτή.

3. Το κόστος της (νομικής) διαιτησίας θα διανεμηθούν και θα επικοινωνηθούν ξεχωριστά στη Λευκίμμη, στην Κοζάνη, στον Μακεδονικό και στην ΕΠΟ.

4. Η κάθε πλευρά θα πρέπει να αναλάβει τα δικά της δικαστικά έξοδα (και γενικά έξοδα) που δημιουργήθηκαν από τις εφέσεις αυτής της διαιτησίας.

5. Όλα οι υπόλοιπες αιτήσεις για απαλλαγή που έχουν υποβληθεί, απορρίπτονται.

5 Ιουλίου 2022».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365