Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Πήρε Ρακιάρη ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας

Ανακοίνωση
Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Λάζαρου Ρακιάρη από τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. 

Έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών παίκτης και Διοίκηση έδωσαν τα χέρια χθες βράδυ στην τελική συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ομάδας. 

Ο 25χρονος μέσος, αποτέλεσε βασικό στέλεχος την τελευταία τετραετία, της Μαύρης Θύελλας και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α κατηγορία. Ο Λάζαρος αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά με τον Ακρίτα Σωσάνδρας ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αναγέννηση Δωροθέας και Πολυκαρπιακό Πολυκάρπης.

Λάζαρε σε καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και προσωπικό επίπεδο!




1 σχόλιο:

  1. Υπερβολικά καλό παιδί και εννοείται φοβερός παίκτης μπράβο στην όρμα, πέρσυ με πολύ ανταγωνισμό πέτυχε 7-8 γκολ αν χάσει και 5 κιλά πάλι φωτιές θα βγάζει καλή ποδοσφαιρική χρονιά παικταρα μου.ΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365