Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Προς αναστολή τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η ΕΠΣ Σάμου έκανε την αρχή

Δείτε την επιστολή της ΕΠΣ Σάμου

Η πρόθεση των περισσοτέρων τοπικών ΕΠΣ να προχωρήσουν σε αναστολή των πρωταθλημάτων τους λόγω αδυναμίας να ενταχθούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά με την ΕΠΣ Σάμου να κάνει την αρχή. Η ΕΠΣ Σάμου λοιπόν, είναι η πρώτη ΕΠΣ που αναστέλλει τις διοργανώσεις της λόγω της αδυναμίας πολλών σωματείων στη πλήρη ένταξη τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Είναι βέβαιο ότι την ίδια σκέψη έχουν και αρκετές από τις υπόλοιπες ΕΠΣ, καθώς βλέπουν ότι αυτήν την στιγμή στο Μητρώο δεν έχει ενταχθεί ούτε το 1/3 των σωματείων τους με τις αντικειμενικές δυσκολίες να παραμένουν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παράγοντες, που για μια ακόμη φορά καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο είτε από οικονομικής πλευράς, είτε από γραφειοκρατικής πλευράς .

Προφανώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι σε άλλο γήπεδο, αλλιώς δεν εξηγείται  η στάση του και οι αποφάσεις τουπρος τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η οποία όπως φαίνεται φέρνει αρνητικές εξελίξεις.

Δείτε την επιστολή της ΕΠΣ Σάμου:




2 σχόλια:

  1. λογικό είναι όλο αυτό.Κάθε Επς πρέπει να έχει ένα πρωτάθλημα μια κατηγορία, οργανωμένη, με σωστά γήπεδα ,γιατρό σε κάθε αγώνα ,με ΄΄ολη την οργάνωση που χρειάζεται και όχι αχούρια και σταυλους.Μέχρι και θέρμανση υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχει στα αποδυτήρια.Έλεος πια δεν είμαστε στο 1980....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2-3 μερες αν ασχολιθει ο προεδρος ή ο γραμματεας μπορει να κανει την εγγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365