Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Εκλογές στον Εθνικό Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση των περσινών πρωταθλητών

Για την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Εθνικού Γιαννιτσών, όπου αναμένεται να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Δείτε την ανακοίνωση των περσινών πρωταθλητών Πέλλας, παρακάτω:

«Κυριακη 17-7-2022 και ώρα 11:00 γενική συνέλευση με θέμα οικονομικός απολογισμός εκλογές νέου ΔΣ και προγραμματισμός νέας αγωνιστικής περιόδου.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών στην πλατεία Νέας Τραπεζούντος. 

Με εκτίμηση το απερχόμενο ΔΣ»

3 σχόλια:

  1. Ο Εθνικός πρέπει πλέον να βγει από τα στενά όρια του Τσαλιού, να βρει έναν τρόπο να αγαπηθεί και από τους κατοίκους του κέντρου, να γίνει η ομάδα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της πόλης. Το πρώτο βήμα έγινε στα μπαράζ ανόδου, όταν δήλωσε ως έδρα το κεντρικό γήπεδο των Γιαννιτσών. Η «γκετοποίηση» στα όρια του Τσαλιού, καλώς ή κακώς βάζει όρια στην δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα, ειδικά τώρα που η άλλη ομάδα της πόλης αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε έχεις δίκιο σε όλα. Ένας λόγος που πήγε και ο Τεο στην ομάδα μας είναι ακριβώς αυτός να γίνει ομάδα όλων των ποδοσφαιρόφιλων όλης της πόλης και να έχει μια οργάνωση, ποιότητα και δυναμική που θα βγαίνει από τα όρια του τσαλιου που υπάρχουν. Πιστεύω πως το πάνε πολύ καλά ο Τεο με τον Σαββα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά, είναι καιρός τα Γιαννιτσά να βρουν διέξοδο από την ποδοσφαιρική μιζέρια των τελευταίων ετών και να μπουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365