Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Κηδεύτηκε στο Αίγιο η επιχειρηματίας - Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου

Η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδειξε το οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27.07.2022), στο Αίγιο η κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την 43χρονη επιχειρηματία που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή.

Ήταν όλοι εκεί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο και ανάμεσά τους, οι πιο τραγικές φιγούρες της κηδείας, τα άτομα φυσικά της οικογένειάς της Μαρίτας Αγγελοπούλου, που αποχαιρέτησαν έναν τόσο δικό τους άνθρωπο. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίτα Αγγελοπούλου, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι το πρωί της Δευτέρας από την μητέρα της και η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδειξε το οποιοδήποτε παθολογικό πρόβλημα. 

Περισσότερο «φως» στα αίτια του θανάτου της, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365