Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Μεσοεπιθετική προσθήκη ο Άρης Παλαιφύτου

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άρης Παλαιφύτου που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Ξανθόπουλου, ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν νεαρό και φερέλπι μεσοεπιθετικό που μπορεί να βοηθήσει τους κιτρίνους, αλλά και τον εαυτό του, καθώς του δίνεται η ευκαιρία βα αγωνιστεί σε μια ομάδα επιπέδου Α1.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων αγωνιζόταν στην Ακαδημία της ΑΕΚ Καρυώτισσας, όπου ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισαν.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων:

«Άλλη μια προσθήκη νεαρού ποδοσφαιριστή Ανακοινώνει η ομάδα μας σήμερα από την Ακαδημία της ΑΕΚ Καρυώτισσας, πρόκειται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Ξανθόπουλο. 

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον παίκτη με μια καλή χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365