Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο ΝΠΣ Σκύδρα

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Μια ακόμη μεταγραφή για τον ΝΠΣ Σκύδρα με τον Χρήστο Γάκη να είναι πλέον παίκτης του, αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και να αποτελεί κι αυτός μέλος της νεοσύστατης ομάδας.

Ένας  παίκτης που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή με θητεία στην Δόξα Μαυροβουνίου και όχι μόνο, καθώς λόγω της παρουσίας του στην συμπρωτεύουσα αγωνίστηκε στον Παπάφη.


Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:


«Συνεχίζουμε τις προσθήκες για την ομάδα μας. Επόμενη μεταγραφή ο Χρήστος Γάκης.

Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζεται με ιδιαίτερη ευκολία και στις 2 πλευρές του γηπέδου και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας.

Τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε με την φανέλα της Δόξας Μαυροβουνίου, ενώ έχει θητεία και στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας με την ομάδα του Παπάφη.

Χρήστο καλωσόρισες!»

2 σχόλια:

  1. Αποστολουδας , Γακης ... τι γινεται στο Μαυροβουνι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αυτό είδες μόνο? Δεν είδες τους 6 παιχταράδες που έφερε ο κοκο ? Ο Γακης είναι παιδί του Μαυροβουνίου, αλλά έχει να παίξει 2 χρόνια στο μαυροβούνι. Όσο για τον Αποστολούδα , θα ακούσεις σε λίγες μερούλες ποιος έρχεται στην θέση του.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365