Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΣΟΚ! Εντοπίστηκε απαγχονισμένος ο φοιτητής που χάθηκε στον Γράμμο

Ο φοιτητής εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης
Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια εντοπισμού του 26χρονου αγνοούμενου φοιτητή, που είχε χαθεί στον ορεινό όγκο του Γράμμου το απόγευμα της Τρίτης (12/7).

Ο φοιτητής εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) απαγχονισμένος μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, οι αρχές σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν έχουν για την ώρα αποκλείσει εγκληματική ενέργεια, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πρόκειται για έναν 26χρονο φοιτητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από την Φλώρινα, ο οποίος είχε επισκεφτεί την περιοχή και το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουλίου, επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά του από το Νεστόριο, αναφέροντας πως σκόπευε να μετακινηθεί προς την Κοτύλη. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στην περιοχή, που είναι δύσβατη, χρησιμοποιήθηκαν drones με θερμικές κάμερες, ενώ συνέδραμε ελικόπτερο της αστυνομίας. Συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και ομάδες εθελοντών.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365