Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους αγνοούμενους

Βρέθηκε σε αρκετά καλή κατάσταση
Σώος βρέθηκε ο ένας από τους αγνοούμενος στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, τον οποίο διασώστες αναζητούσαν μαζί με ένα φίλο του από το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε από το πρωί στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής εντόπισε τον έναν από τους δύο νεαρούς μέσα στη θάλασσα, στα 14 ναυτικά μίλια από τη στεριά. Τον περισυνέλλεξε πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ που ήταν κοντά, και στη συνέχεια σκάφος του Λιμενικού τον πήρε για να τον μεταφέρει στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για τον 30χρονο αγνοούμενο, ο πατέρας και ο αδερφός του οποίου είχαν έρθει από τα Σκόπια για να συμμετέχουν στις έρευνες.

Μάλιστα, βρέθηκε σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά τις πολλές ώρες που χρειάστηκε να κολυμπήσει και μάλιστα πολλές από αυτές μέσα στη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365