Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο ΝΠΣ Σκύδρα

Δείτε την ανακοίνωση
Μία ακόμη μεταγραφή για τον ΝΠΣ Σκύδρα με τον Δημήτρη Ευαγγελίδη να αποτελεί κι αυτός πλέον, μέλος της νεοσύστατης ομάδας.

Ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις, από την θητεία του σε αρκετές ομάδες της Πέλλας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας ο Δημήτρης Ευαγγελίδης.
Ο Δημήτρης είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Σκύδρας ΝΠΣ, βοηθάει στα μέγιστα για την καλύτερη λειτουργία της ομάδος και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και εντός γηπέδου.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα της Πέλλας καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως Σκύδρα 2000, Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου, Άρης Προφήτη Ηλία, Φίλιππος Σταυροδρομίου, Ν.Αετός Σκύδρας,ΠΑΣ Σκύδρας, Δόξα Μαυροβουνίου και Απόλλων Καλυβίων.
Jimmy καλή ποδοσφαιρική σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365