Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και αναγνώρισε ως δράστη τον αδελφό της

Η γυναίκα είχε βρεθεί από γείτονες αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο σπίτι της

Ένας 55χρονος άνδρας από το Cottageville της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας της αδελφής του τον Ιούνιο του 2020.


Η Βάντα Πάλμερ, η οποία ξύπνησε από κώμα... έπειτα από δύο χρόνια, αναγνώρισε τον αδελφό της ως τον δράστη της άγριας επίθεσης που δέχτηκε τον Ιούνιο του 2020.


Η γυναίκα είχε βρεθεί από γείτονες αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο σπίτι της, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την Πάλμερ πεσμένη στον καναπέ της, χωρίς να ανταποκρίνεται και σοβαρά τραυματισμένη.


Δεν θα στοιχημάτιζα ούτε δεκάρα για τη ζωή της εκείνο το πρωί, ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση. ανέφερε ο σερίφης Mellinger. Είχε ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, που θύμιζε χτύπημα με μαχαίρι ή τσεκούρι.


Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως είχαν ένα «βίαιο ιστορικό», με τον Ντάνιελ Πάλμερ να θεωρείται ύποπτος από την πρώτη στιγμή της έρευνας.


Οι Άρχες ωστόσο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για να του επισύρουν επίσημα κατηγορίες... μέχρι την πρόσφατη δήλωση του ίδιου του θύματος - που αναγνώρισε τον αδελφό της ως το άτομο που της επιτέθηκε.


Ο Ντάνιελ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα και είπε ότι δεν είχε πάει στο σπίτι της αδελφής του εκείνες τις μέρες, αλλά ένας μάρτυρας τον είδε στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της Βάντα τα μεσάνυχτα τη νύχτα που δέχτηκε την επίθεση.


Μέλη της κοινότητας και φίλοι έχουν μείνει άναυδοι από την αξιοσημείωτη τροπή της υπόθεσης.


Πηγή: WCHS-TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365