Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πακέτο από τους Πειρατές στην ΑΕ Μυκόνου

Δείτε τις ανακοινώσεις της Κυκλαδίτικης ομάδας

Πακέτο στην ΑΕ Μυκόνου θα αγωνίζονται δύο παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα με τα χρώματα της Θύελλας Σαρακηνών.

Ο λόγος για τον δυναμικό αμυντικό με καταγωγή από την Ν. Πέλλα, Παναγιώτη Μαντζανά και τον Ναουσαίο μέσο Γιάννη Μουρίκι που είχε αγωνιστεί παλιότερα και στον ΑΣ Γιαννιτσά.

Δείτε τις ανακοινώσεις της Κυκλαδίτικης ομάδας, παρακάτω:

«Η ΑΕ Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη Ματζανά Παναγιώτη!

Ο πρόεδρος της ομάδας μας έκλεισε την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και έτσι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από μια χρονιά στη Θύελλα Σαρακηνών, πλεον θα βρίσκεται κοντά μας για να μας βοηθήσει στους στόχους μας!!!

Καλή επιτυχία Παναγιώτη!»


«Η ΑΕ Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη Μουρίκι Ιωάννη!!

Προερχόμενος από τη Θύελλα Σαρακηνών κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας και από τη νέα σεζόν θα φορά τα μπλε της Μυκόνου μας!

Ο πρόεδρος και το Δ. Σ. τον καλωσορίζουν στη νέα μας προσπάθεια!!

Καλή επιτυχία Γιάννη!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365