Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ούτε σήμερα λύση στον Εδεσσαϊκό, ελπίδες για νέα διοίκηση την Τετάρτη

Άπαντες αναμένουν εξεύρεση λύσης την Τετάρτη 20/7
Ούτε σήμερα έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση του Έδεσσαϊκού καθώς ήταν άκαρπη από την στιγμή που δεν υπήρχαν υποψηφιότητες για την εκλογή νέας Διοίκησης.

Άπαντες αναμένουν εξεύρεση λύσης την Τετάρτη 20/7 στην νέα συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου και μάλιστα ακούστηκε έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια ότι υπάρχει το πρόσωπο που θα μπεί μπροστά και θα ηγηθεί της προσπάθειας για την νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης, Γιώργο Μυλωνά που είναι έτοιμος να καταθέσει την δική του πρόταση για να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα των καταρρακτών.

Αυτό ήταν να γίνει σήμερα, ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις του δεν τον άφησαν να δώσει το παρόν και η παράταση στην αγωνία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη.

Εξελίξεις στην επόμενη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη με την ελπίδα ότι θα τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο του Εδεσσαϊκού, το οποίο πάντως τείνει να γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Κουράσατε και κουραστήκατε με αυτήν την γελοιότητα.
    Ομάδα χωρίς μέλλον, χρωστάει 3.000.000€ και δεν θα μπορέσει ποτέ να παίξει σε επαγγελματική κατηγορία. Διαλύστε το ή φτιάξετε μία καινούργια ομάδα. Δεν είναι ντροπή, ντροπή θα είναι να κερδίσεις την άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία και να μη μπορείς να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα λόγω χρεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365