Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Παραμένει στους κιτρίνους ο Σίντας

Ανανέωση

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Τεληγιαννιδη ανακοίνωσε ο Άρης Πρ. Ηλία.

Ο 30χρονος αμυντικος μεσος, γνωστός με το προσωνύμιο Σίντας, ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα φοράει τα κίτρινα και την νέα σεζόν αφού τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Άρη Πρ. Ηλία.

Γνωστός για τις απυθείας εκτελέσεις των φάουλ που αποτελούν την σπεσιαλιτέ του, αποτελώντας τον φόβο και τρόμο των τερματοφυλάκων, θα αποτελέσει και φέτος μέλος των κιτρίνων, προς ικανοποίηση των φίλων της ομάδας, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο ερασιτεχνικό του Ν. Πέλλας.

2 σχόλια:

  1. Σιντα εισαι ο καλύτερος !!!!!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου, πάντα πρόθυμος για το καλύτερο...
    Καλή σεζόν Μιχάλη και μακριά από τραυματισμούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365