Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Πακέτο από τον Άρη Παλαιφύτου στον ΦΑΣ Νάουσα

Πακέτο από τον Άρη Παλαιφύτου στον ΦΑΣ Νάουσα

Μια μεγάλη δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου με καταγωγή από την Ακρολίμνη, ο Χρήστος Υφαντίδης ανέλαβε υπεύθυνος αθλητικού τμήματος στον ΦΑΣ Νάουσα, μετά την πετυχημένη σεζόν που είχε σαν προπονητής στον Άρη Παλαιφύτου, με τον οποίο κατάφερε την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Μαζί του στην ιστορική ομάδα της Ημαθίας μετακόμισε και ο Μάκης Τοπάλης που στο περσινό πρωτάθλημα έκανε …παπάδες στην ίδια ομάδα αποτελώντας τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της, πετυχαίνοντας μάλιστα 12 τέρματα.

Ο ικανός μέσος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί μεταξύ των άλλων σε Εθνικό Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρο Πέλλας, Ποσειδώνα Καλαμαριάς και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τον φιλόδοξο ΦΑΣ Νάουσα.

4 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος ο Τοπαλης δεν είχε ανανέωση με το Παλαιφυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος, ο Τοπαλίδης ανανέωσε

      Διαγραφή
    2. Ο καλύτερος της Α1 κάτηγοριας. Καλή συνέχεια από τον παλιο του Άρη Παλαιφυτου

      Διαγραφή
    3. Σιγα ρε μεγαλε..κοψε κατι..Μαλον δεν εχεις βγει περα απο το χωριο σου...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365