Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Παρέμεινε Μαυραετός παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες

Ανανέωση

Σε συμφωνία με τον ακραίο επιθετικό Παναγιώτη Αλμαλή ήρθε η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου, για να παραμείνει στους Μαυραετούς και την νέα σεζόν, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα αν αναλογιστεί κανείς τις προτάσεις και το έντονο πρέσινγκ που υπήρχε από άλλες ομάδες.

Ο νεαρός άσος που αποτελεί έναν από τους πιό γρήγορους επιθετικούς της Κατηγορίας και η παρουσία του στην ομάδα αποτελεί απαράβατο όρο τόσο για την διοίκηση, όσο για τον προπονητή και τους φίλους των Μαυραετών.

Ένας παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει άνω κάτω την οποιαδήποτε άμυνα και σίγουρα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365