Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Κινητικότητα στον Αλμωπό

Η διοίκηση ανακοίνωσε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας
Ολοένα και πλησιάζουν οι μέρες που θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον Αλμωπό Αριδαίας που εκπροσωπεί την Πέλλα στην SL 2 και παρότι δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η διοίκηση κινείται δραστήρια και είναι σε διαρκείς επαφές με τους παίκτες που κατόπιν εισήγησης της τεχνικής ηγεσίας, επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 υπάρχει συμφωνία με 7-8 παίκτες, ενώ οι επαφές συνεχίζονται και με άλλους παίκτες που ….ψηφίζουν Αλμωπό και επιθυμούν την παραμονή τους στην ομάδα.

Βέβαια το μεγάλο αγκάθι για τον Αλμωπό και την διοίκηση του, είναι η συνεχής καθυστέρηση της οικονομικής ενίσχυσης από τα ποσοστά του στοιχήματος και από τα τηλεοπτικά, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες.

Κατά τα άλλα η διοίκηση ανακοίνωσε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ έγινε γνωστό ότι υπέβαλε και την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2..

3 σχόλια:

  1. Χρήματα 💸 τών παικτών από τό στιχοιμα δεν βλέπουν,με τί όρεξη να παίζουν τά παιδιά όταν έχουν νά παίρνουν από την σεζόν 2022-2022 τά χρήματα πού οφείλονται από τίς ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο πρόβλημα όλη η κατηγορία έχει.Εδώ υποβιβάστηκε ολόκληρη Καβάλα με λιμάνι καράβια επιχειρηματίες απο το εξωτερικό και 800 διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365