Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Νέα ηχηρή προσθήκη η Δόξα Μαυροβουνίου

Ο 26χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Χρήστου Καραντίνα

Στο δυναμικό της Δόξας Μαυροβουνίου ανήκει πλέον ο Κωνσταντίνος Σνάλλα, μετά την πετυχημένη συνεργασία του με τον Άρη Παλαιφύτου όπου μέτρησε αρκετές συμμετοχές και πέτυχε 9 τέρματα, βοηθώντας και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο.


Ο 26χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Χρήστου Καραντίνα και έτσι ντύνεται στα ασπρόμαυρα των μαυραετών, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί μεταξύ των άλλων στην Νίκη Καλής και στον Εθνικό Γιαννιτσών και παρότι είχε κάποιες πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προτίμησε το πλάνο της νέας του ομάδας.

Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη της Δόξας, που έχει εξαπολύσει μεταγραφικό σαφάρι για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση της.

10 σχόλια:

  1. Τι γίνεται εκεί στο Μαυροβούνι πολύ δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρή αρωσια.. παιχτουραααα.. Εγώ σας το είπα.. Ο Λουτσεσκου έχει πολλούς άσους στο μανίκι του.. Και έρχονται τα καλύτερα.. Λιγο υπομονή, μέχρι τότε... Σόδες πολλές σοοοδες.. Ξέρετε εσείς εκεί στο προφήτη.. Μαυροβούνι θα λέτε και θα κλαίτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κο Κο Κο Κο Κο !! Όταν αρπαξετε πάλι το τριμπαλο τι; Θα σας σώσει ο σλανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφητακη...Εκτός από άμπαλος, είσαι και ανορθόγραφος..Να σου θυμίσω, ότι εσείς τον Σναλα, και όχι Σλανα όπως έγραψες...Τον νιωσατε καλά στο πετσί σας..Και αν δεν θυμασε ,θα το θυμηθείς καλα μην αγχώνεσαι...Μέχρι τότε μάζεψε τα ασυμμάζευτα εκεί στην ομάδα σου,γιατί με τις πολλές μεταγραφές που κάνατε μέχρι τώρα,δεν χωράτε στα αποδυτήρια...Και αν δεν μπορείς να το χωνέψεις καλά αυτό που σου λέω.. Έλα από το Μαυροβούνι κερνάμε σοδες πολλές Σοοοοοδες..

      Διαγραφή
  4. Ηρεμήστε εκεί στο Μαυροβούνι..!!!! Για πιο λόγο ζορίζεσαι με τον Προφήτη θα μας πείς??? Βέβαια πολλοί ξέρουν τον λόγο... Οσο για τις σόδες, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης, θα φανεί ποιός από τους δύο θα τις χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας βλέπω...πολύ χαμηλά είστε..Δεν σας βλέπω και αντε γειαααα..

      Διαγραφή
  5. Προφητακι πως έχεις προβλημα?
    Έχασες τους δύο από Φίλιππο. Δύο πήγαν μετά το ποτάμι και δύο θα σου πάρει ο ΝΠΣ .
    Από την Μενηις έχω 10-12 πονταλακια. Άντε γειά και δεν σε βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή 6 παίκτες χάσαμε εμείς χα χα ανέκδοτο , κοιτα τα χαλια σου που η μιση σου περσινη ομαδα δεν παραμένει .

      Διαγραφή
    2. Όταν σε λίγες μέρες υπογράψει στην Δόξα ο πρωτοκλασάτος παίκτης σου, θα πέσεις από την γέφυρα σου ( μια από τις δυο).
      προφητακι ε προφητακι.

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της δόξας πολύ καλή μεταγραφη θα βοηθήσει με την ποιότητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365