Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Δείτε το νέο Δ.Σ. του Εθνικού Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, το νέο ΔΣ απαρτίζεται από:

Ατματζίδης Σάββας 

Ιωάννης Φωκάς 

Ατματζίδης Αναστάσιος 

Ατματζίδης Νικόλαος 

Θεόδωρος Δανιηλίδης 

Αθήνα Κίνα 

Μιχάλης Καραγιαννίδης.

4 σχόλια:

  1. Κάτι καλό πάει να γίνει. Η απόφαση να ξεφύγει η ομάδα από τα όρια του Τσαλιού και να γίνει όλης της πόλης, μόνο ως θετικό σημάδι μπορεί να εκληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω τον Τεο στο ΔΣ… ξέρουμε πλέον ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον Τεο πλέον μαζί με Ατματσίδη στον Εθνικό μας βλέπουμε την επόμενη μέρα ακόμα πιο αισιόδοξα. Κάτι καλό γίνεται και το έχουν καταλάβει πλέον όλοι στα Γιαννιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Top δίδυμο !! Εθνικαρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365