Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Αλλάζουν όλα στα τιμολόγια του ρεύματος από την Κυριακή

Αλλάζουν όλα

Αλλάζουν όλα από την Κυριακή το πρωί στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι εταιρείες θα πρέπει να ενημερώσουν τους πελάτες τους ότι η χρέωση θα γίνεται ανά μήνα και ότι η αλλαγή παρόχου δεν έχει ποινή.


Ως προς το τελευταίο είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να έχουμε σκυταλοδρομία «οφειλετών» που αφήνουν χρέη σε εταιρείες και απευθύνονται σε άλλες για να αποφύγουν έτσι τη διακοπή του ρεύματος. Ως προς αυτό ετοιμάζεται σχετική εγκύκλιος για να αποτραπεί καταστρατήγηση του θετικού μέτρου της μη επιβολής ποινής.


Επίσης, η ρήτρα δεν ισχύει από 1ης Ιουλίου, εξέλιξη που θα φανεί στα τιμολόγια Αυγούστου - Σεπτεμβρίου.


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365