Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Σοκ στην Ημαθία: Νεκρός από όπλο Αρχιλοχίας μέσα σε στρατόπεδο

Η σχετική ανακοίνωση

Θανάσιμο τραυματισμό από όπλο υπέστη ένας 47χρονος Αρχιλοχίας σε στρατόπεδο της Ημαθίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022, o Αρχιλοχίας (ΥΓ) Α.Τ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ημαθίας, 47 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.


Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365