Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Αυτά θα ισχύσουν για ξένους, μικρούς και μεγάλους στην Γ’ Εθνική

Αυτά θα ισχύσουν
Με μία αλλά πολύ σημαντική αλλαγή θα διεξαχθεί από την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με βάση την προκύρηξη της ΕΠΟ, από πέρσι κάτι που γνωρίζουν οι ομάδες της Κατηγορίας.


Μέχρι πέρσι κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές.


Από τη νέα σεζόν 2022-23 η ΕΠΟ αναφέρει στην προκήρυξη  πως θα είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε σωματείου και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα εννέα (9) ποδοσφαιριστών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι μόνο δύο θα είναι στην εντεκάδα οι ξένοι ποδοσφαιριστές.


Για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24 επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, από τους οποίους θα επιτρέπεται να αγωνίζονται έως δύο (2) ηλικίας κάτω των 28 ετών (γεννηθέντες πριν την 01.01.1994).


Μπορεί μια ομάδα δηλαδή να έχει παραπάνω ξένους στο δυναμικό (με βάση τα προβλεπόμενα από τους λοιπούς σχετικούς κανονισμούς), αλλά από φέτος να παίζουν στη διάρκεια του αγώνα μόνο δυο και με ηλικιακό περιορισμό!


Κατά την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα πέντε (5) ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες έως το 2002.


Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα και η χρησιμοποίηση συνολικά έως πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 33 ετών.


Για το πρωτάθλημα της περιόδου 2022- 2023 οι γεννηθέντες πριν από την 01.01.1990 εντάσσονται σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365