Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Σε νέο χαράτσι στα παράβολα των μετεγγραφών προσανατολίζεται η ΕΠΟ

Η μεταγραφική περίοδος ήταν να ξεκινήσει χθες

Προφανώς εκεί στην ΕΠΟ ζούνε σε άλλον κόσμο και δεν αφουγκράζονται καθόλου τα προβλήματα της κοινωνίας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και το κυριότερο φυσικά είναι το οικονομικό.

Αλλιώς δεν εξηγείται για τις φήμες που υπάρχουν, ότι έχει ήδη αποφασιστεί η αύξηση στο παράβολο για την μετεγγραφή ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στα 40 ευρώ.

Ακόμα στην ΕΠΟ προχώρησαν στην προσωρινή αναστολή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, περώντας το μπαλάκι στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών να μελετήσει τα έσοδα των τοπικών ΕΠΣ από τα δελτία μεταβολών ποδοσφαιριστών για να τα υποβάλει στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Στην ουσία δηλαδή θα αποφασίσουν πόσο θα κοστίζουν τα παράβολα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, τα οποία θα επιβαρύνουν τις τσέπες των μετρημένων πλέον παραγόντων, που έχουν απομείνει στα ερασιτεχνικά σωματεία, πριν προχωρήσουν κι αυτοί στην ηρωική έξοδο.

Από την μια δηλαδή δίνουν κάποια οικονομική βοήθεια στα σωματεία και από την άλλη με χίλιους δύο τρόπους βρίσκουν την άκρη για να πάρουν πίσω, αδειάζοντας τα ήδη προβληματικά ταμεία των ομάδων.

Η μεταγραφική περίοδος ήταν να ξεκινήσει χθες (01/07/2022) αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι προσωρινά οι τοπικές ΕΠΣ κατέβασαν τα …..στόρια και δεν θα δέχονται τις αιτήσεις μεταβολών μέχρι νεωτέρας απόφασης των φωστήρων της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365