Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Επιστροφή στην Ελπίδα και ευχαριστίες στον Άρη Πρ. Ηλία

Δείτε την ανακοίνωση των Εδεσσαίων

Την επιστροφή του νεαρού άσου Παναγιώτη Αποστολίδη ανακοίνωσε η Ελπίδα Έδεσσας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Άρη Πρ. Ηλία, όπου αγωνίστηκε μετά τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και τον πρόεδρο του Άρη Χιώτη.

Δείτε την ανακοίνωση των Εδεσσαίων:

«Ο Α.Σ Ελπίδα Έδεσσας  ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Αποστολίδη Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Άρη Προφήτη Ηλία. Παναγιώτη καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε υγεία και μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Άρη Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Χιώτη Άρη για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.»

7 σχόλια:

  1. Μπροφητη όπως πας θα ξεμείνεις. Αλλά μη στεναχωριέσαι, το Μαυροβούνι θα έχει πολλούς και θα σε δώσει 5-6 δανεικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που τα γράφεις καλο είναι βαζεις και ενα όνομα μην δυναμιτίζεις το κλίμα ανάμεσα σε Προφήτη και Μαυροβούνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια επιστροφη εκανε το παιδι , ενα ευχαριστηριο μηνυμα και η βλακεια δεν εχει ορια με τους δανεικους του Μαυροβουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στον προφήτη, παρατήστε τα όσο είναι νωρίς..Σας βλέπω στον δεύτερο γύρο να γίνεστε μεγάλη ρόμπα...

      Διαγραφή
  4. Αφού έχει πολλούς το Μαυροβούνι γιατί φαγώθηκε να πάρει παίκτες από τον Προφήτη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' ότι δείχνει η μέχρι τώρα κατάσταση, μάλλον 2-3 ομάδες της περιοχής Σκύδρας έχουν όνειρα ανόδου. Και καλά κάνουν.
    Αλλά, αυτό τα μασκαραλικι με τα ανώνυμα και κατά κάποιο τρόπο "χαζά" σχόλια, θα συμφωνήσω με τον Δ ημητρη 10.07 και θα τονίσω ένα!!
    Εύχομαι μελλοντικά να υπάρχουν ομάδες ( σε 2,3 χρόνια), γιατί θα είναι κρίμα να χαθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιροο. "Αποδυτηριακιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσπαθώ να καταλάβω τι σκοπό έχετε όλοι εσείς που προσπαθείτε να δυναμιτισετε το κλίμα ανάμεσα σε προφήτη και μαυροβούνι..
    Και έρχομαι να ρωτήσω, ποιόν παίκτη πήρε ο προφήτης από μαυροβούνι και ποιόν πήρε το μαυροβούνι απο το προφήτη?
    Σταματήστε μωρέ να γράφετε ότι σας κατέβει..
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, κανείς ποδοσφαιριστης δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να κάνει πρόταση στον οποιαδήποτε, αλλά συμβαίνει και το εξής παράδοξο, μόλις κάνει πρόταση κάποια ομάδα σε κάποιον πιτσιρικά ,τρέχει με την μία στην εκάστοτε διοίκηση που ανήκει και το φωνάζει..(βλέπετε ο Μέση ) του έκανε προσφορά η Παρι..
    Σταματήστε πλέον αυτήν την νοοτροπία, θα πρέπει κάθε προσφορά που γίνεται να λαμβάνετε πολύ σοβαρά και να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο τρόπο,
    Και τα (παιδάκια) να σταματήσουν να βάζουν σε αντιπαράθεση τα σωματεία.
    Εμ , και το άλλο. Πάει μια ομάδα να πάρει ένα παιδί από κάποια άλλη ομάδα και ενώ ο ποδοσφαιριστης έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή, βγαίνει ο πρόεδρος και η διοίκηση και ζητάει 2 και 3 χιλιάδες ευρώ, ου να μου χαθείτε παλιό ξεφτίλες,
    Όταν μωρέ τα έφερνε ο πατέρας στο γήπεδο και σας έδειχνε εμπιστοσύνη το ξεχάσατε, τότε γιατί δεν τους λέγεται για λεφτά και συμβόλαια..
    Αφήστε τα παιδιά να πάνε όπου γουστάρουν δεν έχετε κανένα δικαίωμα εκμετάλλευσης απέναντι τους, γιατί αυτοί και οι γονείς,σας εμπιστευτικαν και τώρα τα εκμεταλευεστε , αλλά και εσείς τσογλ@νακι@ κόψτε το νταβατσηλίκι.
    Δεν μπορείτε να παίζετε με ανθρώπους που στην τελική αγαπάνε το ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365