Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ανατριχιάζει η μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη - Πώς έγινε το άγριο έγκλημα, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης

Σοκάρει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου μια 84χρονη δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας.

Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα, έφερε, σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 84χρονη που δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιο της, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.


Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.


«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός του δράστη. Σημείωσε πως είχε προβλήματα με το αλκοόλ, «έπινε μπουκάλια ούζο», και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.


Ερωτώμενος για το πώς σκότωσε τη μητέρα τους, δεν είχε ακριβή απάντηση. «Με τα χέρια ή με το ξύλο. Μπορεί και με το ξύλο και μπουνιές» είπε.


Αναφερόμενος στα προβλήματα υγείας της ηλικιωμένης, είπε ότι είχε μείνει τυφλή τα τελευταία 6 χρόνια και είχε και κινητικά προβλήματα.


Παραδέχθηκε πως η μητέρα τους φοβόταν τον αδελφό του, ενώ είπε πως είχε έρθει «πολλές φορές η αστυνομία», αλλά για υπόθεση που αφορούσε τον ίδιο. Ειδικότερα, επεσήμανε πως ο αδελφός του τού είχε επιτεθεί και τον κυνηγούσε μ' ένα ξύλο στο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365