Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Σοκ από νέα γυναικτονία - Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στο Ρέθυμνο

Όλα συνέβησαν στις 10:30 το πρωί
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου.


Όλα συνέβησαν στις 10:30 το πρωί σε χωριό του Ρεθύμνου όταν ένας άνδρας σκότωσε την σύζυγό του.


Πιο συγκεκριμένα, μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι ο 60χρονος άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και δολοφόνησε με αυτό την 56χρονη γυναίκα του.


Μάλιστα, τις Αρχές ειδοποίησε ο γιος του ζευγαριού με τις πληροφορίες το cretapost να αναφέρουν ότι κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365